Taşmanlı Dizdaroğlu Şehit Erol Keçeci İlkokulu

WEB https://Tasmanldizdarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Taşmanlı Köyü/SİNOP
VİZYON : Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretiminde daima kaliteyi yüksek tutan ,teknoloji ile desteklenmiş, sürekli değişen ve gelişen , hedeflenen akademik, kültürel ve sosyal başarılara ulaşmış, bölgemizde örnek ve lider bir okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi çağdaş eğitim anlayışına uygun ortamlarda, bilimsel düşünebilen, öz güvenli, milli ve evrensel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirip, Atatürk İlkeleri ışığında, Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda bir üst öğrenim kurumlarına hazırlayan bir okul olmak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir Merkezinden yarım saate bir düzenli dolmuş Var.
Yerleşim Yeri : Sinop - Samsun Karayolunun 18. km sinden Taşmanlı -Dizdaroğlu Köyü Tabelası ile sağa dönüş yapılarak 1km gidildiğinde Okulumuza ulaşılabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 21,5 Km
Kontenjan Bilgileri :